Fitnessbag & Power Slider

Fitnessbag & Powerslider pienryhmävalmennus

Monipuolinen ja tehokas, helppo ja hauska tapa kuntoilla toiminnallisesti kahdella välineellä, joilla harjoittelet kokonaisvaltaisesti. Harjoittelu on toiminnallista, kun sillä harjoitetaan liikesuuntia- ja laajuuksia, joita tarvitaan joka päiväisessä elämässä. Yhdistelmä- ja monitasoiset liikkeet ovat osoittautuneet tehokkaiksi harjoittamaan jokapäiväisessä elämässä tehtäviä liikkeitä sekä vähentämään vammariskiä. Harjoittelun kohteena ovat lihaskestävyys, voima, tasapaino, koordinaatiokyky, keskivartalon syvien lihasten aktivointi, liikkuvuuden sekä kehonhallinta parantaminen. Myös aerobinen liikunta lisääntyy luistelulaudalla tehtävien harjoitteiden avulla. Treenilauta sopii kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille liikkujille lapsista huippu-urheilijoihin. Oli tavoitteena sitten painonpudotus, lajinomainen harjoittelu, kuntoutus tai kunnon kohotus.
Parantunut kestävyyskunto harjoittelussa, elämässä tai kilpaurheilussa auttaa jaksamaan.

Powerslider eli treenilauta on liukaspintainen alusta, jolla voidaan luistella sekä yhdistää siihen lihaskuntoliikeitä. Treenilaudalla harjoittelu vahvistaa muiden yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi jänteitä ja niveliä, sekä treenilaudalla saa tehtyä hyvin aerobisen liikunnan.

Fitnessbag eli hiekkasäkki on kuntoiluväline, jonka liikkeet muistuttavat paljon kahvakuulalla tehtäviä toiminnallisia liikkeitä. Fitnessbag harjoittelulla voidaan harjoittaa kunnon eri osa-alueita intervalli- tyyppisesti. Intervalliharjoittelu parantaa sydämen ja verisuonien terveyttä, vähentää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä ylipainoisten nuorten keskuudessa, alentaa riskiä metaboliseen oireyhtymään ja lisää rasvahappoja kuljettavien proteiinien määrää solussa. Fitnessbag on pehmeä, joka tekee siitä turvallisen sekä käyttäjälle että ympäristölle.

 

Asiakkaiden ajatuksia Fitnessbag&PowerSlider harjoittelusta

”Voin ehdottomasti suositella pienryhmävalmennusta kenelle vaan. Ryhmässä tekeminen on motivoivampaa ja tehokkaampaa kuin yksin puurtaminen. 
Bagituntien myötä itsellä on parantunut ainakin kehonhallinta, tasapaino ja kestävyys, voimaa ja lihaksiakin on tullut lisää. Tunnit ovat olleet monipuolisia ja vaihtelevia ja yksilöllistä ohjausta on pienessä ryhmässä saanut hyvin. Tunnit on suunniteltu niin, että kehitys on ollut nousujohteista ja haastavuutta on tullut aina lisää. Koko keho tulee käytyä läpi. 
Itse lähdin pienryhmävalmennuksesta hakemaan ennen kaikkea uutta puhtia arkielämään ja väsähtäneeseen oloon. Bagitunteihin tykästyin heti ja tykkääminen jatkuu! Itselle asetetut tavoitteet olen saavuttanut hyvin ja paljon enemmänkin. Suosittelen!😊” - Heli 38v.

"Kehonhallinta ja kunto parantunut - jaksaa paremmin, jess! Lapaluut on löytynyt ja hartia/päänsärky hävinnuy!"

”Aina on ollut monipuolisia tunteja. Päällisin puolin ollut kivoja liikkeitä, joskus mennyt hermo kun ei osaa liikettä. Koen, että olen kehittynyt ja arjessa selkeästi huomaa että jaksaa paremmin.”

”Monipuolista, haastavaa, nousujohteista. Koen hyötyneeni, ja arjessa riittää enemmän virtaa, kehonhallinta, voima sekä tasapainoa ovat parantuneet.”

”Sopivassa suhteessa bagia ja lautaa. Sopivan rankka. Keskivartalo liikkeet onnistuu paremmin.”