TE3- MOBILITY

TE3- Mobility liikkuvuusanalyysi

TE3 Mobility Training Stick eli älykeppi on suomalainen innovaatio ja modernisaatio perinteisestä jumppakepistä. TE3 Mobility älykeppi on uudenlainen, tehokas ja motivoiva tapa kehon suorituskyvyn mittaukseen ja kehittämiseen. Menetelmä perustuu kehon liikkuvuuden optimointiin patentoidun älyteknologian ja huippuluokan harjoitusohjelmien avulla.

TE3 liikkuvuusanalyysin kehitystyössä on mukana mm. Marko Yrjövuori, sekä huippu-urheilun ja kuntoutuksen ammattilaisia Euroopasta ja USA:sta. TE3 älykeppiä käytetään jo mm. NHL:ssä ja NBA:ssa.

Analyysi toteutetaan yhdessä TE3-älykepillä ja -sovelluksella, jotka mittaavat liikkuvuutta asteen tarkkuudella. TE3 Liikkuvuusanalyysin avulla pyritään selvittämään asiakkaan lähtötilanne, jotta pystymme kohdentamaan harjoittelun yksilöllisesti oikeisiin asioihin. Tämä mahdollistaa tehokkaamman, tuloksellisemman ja turvallisemman harjoittelun.

Analyysi sopii kaikenikäisille liikuntatottumuksiin katsomatta, Sinulle, joka olet kiinnostunut oman kehosi hyvinvoinnista ja haluat välttää tai helpottaa jo olemassa olevia kiputiloja, ennaltaehkäistä loukkaantumisriskiä tai parantaa suorituskykyä.

Ammattilaisen suorittama TE3 liikkuvuusanalyysi on 13 eri liikkeeseen perustuva kehon liikkuvuustesti. Sen avulla saat arvokasta dataa liikkuvuudestasi sekä kehon toiminnallisesta tilasta, ja motivoidut parantamaan niitä. Lisäksi saatuja tuloksia voidaan käyttää myöhemmin myös vertailuun – sen avulla nähdään konkreettisesti, kuinka liikkuvuutesi on parantunut. Suositus uudelleen mittaukselle 6-8 viikkoa.

Lopuksi analyysi kartoittaa puolierot ja vertaa liikelaajuutta tavoitearvoihin, joiden perusteella voidaan antaa tehokkaita ohjeita epätasapainon korjaamiseksi ja liikkuvuuden parantamiseksi älykepin avustuksella juuri niille alueille, jotka korjaamista vaativat.

Haluaisitko tietää tarkasti esimerkiksi selkärangan kiertoliikkeet ja kallistukset puolelta toiselle tai minkälaisella tasapainolla kykenet tekemään perusliikkeen kuten askelkyykyn?

 

Te3- analyysi 30min

  • Pelkkä mittaus
  • Tulokset sähköpostiin
  • Hinta 45€

TE3- analyysi 60min

  • Mittaus ja tulosten läpikäynti
  • Tulokset ja korjaavat liikkeet sähköpostiin
  • Korjaavien liikkeiden läpikäynti
  • Hinta 68€

Mitä on liikkuvuus? Miten kehittää liikkuvuutta?

Lue lisää täältä.