FASCIAMETHOD

FASCIAMETHOD- KEHONHUOLTO

HUIPPUSUOSITTU KEHONHUOLTO

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kokonaisvaltainen kehonhuoltomenetelmä, jossa yhdistyvät toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu sekä turvallinen faskiakäsittely pallolla.

Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. Tavoitteena on samalla rauhoittuminen, rentoutuminen ja keskittyminen oman hengityksen rytmissä.

FasciaMethod -harjoitteluperiaatteet perustuvat tutkimustietoon sekä fysioterapeutin ammattitaitoon ja kokemukseen toiminnallisesta liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelusta käytännössä.

Harjoittelu on rauhallista, laaja-alaista, täysiä nivelten liikeratoja hyödyntävää.

FasciaMethod- tunti soveltuu kaikille ja kaiken ikäisille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. Hyvinvoinnin edellytys on rento, hyvin nesteytynyt keho, jossa liikkuvuus on hyvä ja sen myötä myös liikehallinta. Tunti päättyy aina loppurentoutumiseen.

Tervetuloa hyvän olon tunnille!

 

Saatavilla henkilöhenkilökohtaisia tunteja tai pieniä paketteja, jotka ovat räätälöityä juuri sinulle ja sinun tarpeiden mukaan. Lue lisää täältä

 

 

Mitä on FasciaMethod?

Lue lisää täältä.

Asiakkaiden mietteitä FaMe- tunneista:

” Paras kehonhuoltojumppa missä oon koskaan ollut.”

”Tämä on aina viikon ihana, itselle omistettu aika. Ohjaaja on kannustava, rauhallinen ja ilmapiiri leppoisa. Ryhmä sopii monen tasoisille liikunnan harrastajille.”

”Asiantuntevaa ohjausta, Kiitos 🙂 ”

”Niinan tunnit on parhaita, missä ikivä olen ollut. Niina on positiivinen, rauhallinen, kannustava. Ihan huippua!! ”

" Iloitsen, että löysin uuden harrastuksen, joka tekee hyvää keholleni. Myös eri koordinaatioharjoitukset paikallaan! 🙂 "

Esittelyvideo