Fitnessbag & PowerSlider pienryhmävalmennus

19.8.19 - 30.12.2019
Lahden Fysakosilla
Monipuolinen ja tehokas, helppo ja hauska tapa kuntoilla toiminnallisesti kahdella välineellä, joilla harjoittelet kokonaisvaltaisesti. Harjoittelu on toiminnallista, kun sillä harjoitetaan liikesuuntia- ja laajuuksia, joita tarvitaan joka päiväisessä elämässä. Yhdistelmä- ja monitasoiset liikkeet ovat osoittautuneet tehokkaiksi harjoittamaan jokapäiväisessä elämässä tehtäviä liikkeitä sekä vähentämään vammariskiä. Harjoittelun kohteena ovat lihaskestävyys, voima, tasapaino, koordinaatiokyky, keskivartalon syvien lihasten aktivointi, liikkuvuuden sekä kehonhallinta parantaminen. Myös aerobinen liikunta lisääntyy luistelulaudalla tehtävien harjoitteiden avulla. Treenilauta sopii kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille liikkujille lapsista huippu-urheilijoihin. Oli tavoitteena sitten painonpudotus, lajinomainen harjoittelu, kuntoutus tai kunnon kohotus.
Parantunut kestävyyskunto harjoittelussa, elämässä tai kilpaurheilussa auttaa jaksamaan.

Powerslider eli treenilauta on liukaspintainen alusta, jolla voidaan luistella sekä yhdistää siihen lihaskuntoliikeitä. Treenilaudalla harjoittelu vahvistaa muiden yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi jänteitä ja niveliä, sekä treenilaudalla saa tehtyä hyvin aerobisen liikunnan.

Fitnessbag eli hiekkasäkki on kuntoiluväline, jonka liikkeet muistuttavat paljon kahvakuulalla tehtäviä toiminnallisia liikkeitä. Fitnessbag harjoittelulla voidaan harjoittaa kunnon eri osa-alueita intervalli- tyyppisesti. Intervalliharjoittelu parantaa sydämen ja verisuonien terveyttä, vähentää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä ylipainoisten nuorten keskuudessa, alentaa riskiä metaboliseen oireyhtymään ja lisää rasvahappoja kuljettavien proteiinien määrää solussa. Fitnessbag on pehmeä, joka tekee siitä turvallisen sekä käyttäjälle että ympäristölle.

•Alkuhaastattelu 20min/henkilö ennen aloitusta
•Kehonkoostumusmittaus alussa ja lopussa
•Ohjatut ryhmäliikuntatunnit 2x viikossa, ma  klo 17.30-18.30 ja to klo 18-19
•Eri tasoisia treenejä, sekä monipuolista treeniä, myös paritreenejä
•Opastusta liiketekniikoissa
•Kehityksen seuranta erilaisin testein
•Ryhmään mahtuu 6-8 henkilöä.

Hinta 120€/kk/henkilö
Ilmoittaudu!