Ravintoneuvonta

3kk paketti

Ravintoneuvonnan tavoitteena on oppia päivittäiseen ruokailuun tavat, joiden avulla olet energisempi, pysyt terveenä sekä saavutat tavoitteesi.

Paketti sisältää:

  • Alkutapaaminen 60min: Ensimmäisellä tapaamisella selvitetään sinun energiatarpeesi päivää kohden sekä tavoitteesi ruokailun suhteen. Käymme ruokailun merkitystä läpi sekä ruokailun perusteita, jotta ymmärrät miksi tarvitset ravintoa. Halutessasi teemme vyötärön ja lantion ympärysmittaukset.

Lisäksi saat ohjeet kuinka pidät yllä ruokapäiväkirjaa.

  • Toinen tapaaminen 30min: Käymme yhdessä läpi palauttamasi ruokapäiväkirjan sisällön sekä sinulle suunnitellun ruokavalion, josta näet sinulle suunnitellut ateriat ja vaihtoehdot. Ruokavalio sisältää myös yleiset neuvot sekä vinkit.
  • Seuranta: Kun lähdet toteuttamaan omaa ruokavaliota sekä oppimaan ravintoon liittyviä asioita, niin mieleen varmaa tulee kysymyksiä ja ihmetyksiä niin ei hätää. Olemme 1-2 x kuukaudessa yhteydessä sähköpostitse, jossa vaihdamme kuulumisia ruokailusta ja siihen liittyvistä asioista.
  • Kolmas tapaaminen 30min: noin 1,5kk ruokavalion saamisesta tapaamme välitsekin tiimoilta. Olet palauttanut ruokapäiväkirjan etukäteen ja katsomme sujuvatko ruokailut suunnitellusti vai teemmekö muutoksia ruokavalioon.
  • Neljäs tapaaminen 20min: Viimeisellä tapaamisella katsomme edistystä ja onnistumista. Ja keskustelemma jatkosta. Halutessa teemme uudestaan vyötärön ja lantion ympärysmittauksen.

Ravintoneuvonta paketin hinta 84€/kk

Ota rohkeasti yhteyttä, ja varaa alkukonsultaatio, niin voimme alkuun keskustella asioista ja miettiä yhdessä jatkoa.