Niina

Hei, olen Niina Hujanen!

Koulutuksiltani olen urheiluhieroja vuodelta 2012 Lahden Hierojakoulusta, lisensoitu Personal Trainer, hyvinvointi- sekä kuntosalivalmentaja Trainer4You koulutuksista vuodelta 2015 sekä lisensoitu Fitnessbag ohjaaja vuodelta 2016. Olen käynyt FasciaMethod - ohjaajan kouluksen kesällä 2019 ja syksyllä saanut sertifiikan PenaltyBox training tunteihin. Uusimpina (2023 vuoden) koulutuksina olen käynyt Trainer4You:n Liikkeen laadun asiantuntija- koulutuksen. Suosittu FasciaMethod sai jatkoksi FasciaMethod Power - koulutuksen.

Liikunta on aina ollut itselle tärkeä osa elämää, mikä on tuonut minut tähän työhön. Liikunnat koostuvat arki- ja hyötyliikunnasta sekä toiminnallisesta harjoittelusta Fitnessbagillä että kuntosaliharjoittelusta. Hyvinvointi syntyy itselle kun liikunta, ravinto, lepo sekä työt ovat tasapainossa keskenään.

Olen työskennellyt eri ikäisten, eri lähtötilanteista tulleiden asiakkaiden kanssa loppuvuodesta 2015 lähtien. Mukaan on mahtunut nuoria n. 17v. kuntosaliharjoittelun aloittelijoita kuin vanhempiakin n. 60v. omasta terveydestään ja hyvinvoinnista kiinnostuneita. Toimin aloittelijoiden, terveys- sekä hyvinvointiliikkujien että painonpudottajien kanssa. Haluan, että asiakkaat löytäisivät liikunnan ja hyvinvoinnin ilon elämäntavaksi, joista voisi nauttia ilman pakotuksia.
Haluan ja pyrin opettamaan asiakkaille vahvan keskivartalon merkitystä. Tämä näkyy tekemissäni harjoitteissa sekä pienryhmävalmennusten sisällöissä. Harjoitteeni ovat myös toiminnallista, mikä on tehokasta sekä arkeen hyvin sovellettavissa.

Persoonana olen iloinen ja helposti lähestyttävä, jonka kanssa on helppo tulla toimeen.
Ja valmentaja olen vaativa ja kannustava. Suhtaudun työhön intohimoisesti sekä vakavasti mutta rennosti. Työn teen aina asiakaslöhtöisesti ja sydämellä, asiakasta kuunnellen.

Muutamia asiakkaiden palautteita minusta valmentajana:
"Motivoiva, huumorintajuinen, kärsivällinen"
"Ammattitaitoinen, kannustava"
"Osaa neuvoa ja selittää sekä seuraa ohjattavien liikkeitä"
"Tarpeeksi napakka ja vaativa, kiitos siitä :)"